Αναδάσωση στο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης

Με αναδάσωση στο Δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται την Κυριακή 05 Μαρτίου οι δράσεις από το Όλοι Μαζί Μπορούμε. Τα δέντρα είναι πνοή ζωής, γι΄αυτό και η προστασία τους είναι λογαριασμός όλων μας.

Η περιοχή που θα αναδασώσουμε έχει καταστραφεί αρκετές φορές από πυρκαγιές το 1998 αλλά και το 2006 Η αναδάσωση γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων και το Δήμο Νεάπολης – Συκεών. Στη δράση θα μπορούν να λάβουν μέρος εθελοντικές ομάδες από όλη την Κεντρική Μακεδονία και αναμένεται να φυτευτούν 5.000 μικρά δέντρα.

Σημείο συνάντησης: η θέση Λυόμενο στο Δάσος του Σέιχ Σου.

Οι δασολόγοι της Διεύθυνσης Αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας, σε όσους εθελοντές το επιθυμούν, θα προσφέρουν τις γνώσεις τους για σωστό φύτεμα δένδρων. Το Σέιχ Σου, είναι το τμήμα του ορεινού όγκου του όρους Χορτάτη, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις περιοχές Θεσσαλονίκης, Ασβεστοχωρίου και Πανοράματος.

Αποτελεί πνεύμονα της πόλης και χώρο αναψυχής των κατοίκων της. Η δράση γίνεται με την υποστήριξη του «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5».

Κατηγορία: 
Ομάδα: 
Ημερομηνία: 
Sunday, Μάρτιος 5, 2017 - 10:00 to 12:00
Διεύθυνση: 
Δάσος Σειχ Σου
570 10 Θεσσαλονίκη
Greece
Εθελοντισμός: 
Ναι
Προσφορά ειδών : 
Όχι
Προσφορά υπηρεσιών: 
Όχι
Διανομή ειδών: 
Όχι
Παροχή υπηρεσιών: 
Όχι
Εικόνες: 
Τοποθεσία: 
Μόνιμη δράση: 
Όχι